De smoothiebox van Smoothies op je Werk

De smoothiebox van Smoothies op je Werk

 

Wil jij je collega’s verassen met lekkere gezonde smoothies? Bestel dan de smoothiebox van Smoothies op je Werk! Wij als smoothie experts hebben de lekkerste smoothies samengesteld en in boxen gedaan zodat jij, alleen of met vrienden/ collega’s kan genieten van deze verfrissende smoothies. De smoothieboxen komen in verschillende maten en worden aan jouw deur bezorgd. 

 

Smoothie menu

Onze smoothies bestaan uit lekkere combinaties fruit, groente, pure sappen, verse kruiden en superfoods. We letten bij het maken van de smoothies niet alleen op de gezondheidsvoordelen van onze ingrediënten maar ook op de smaakbeleving en seizoen producten. Onze smoothieboxen bevatten een wisselende selectie van onze favoriete fruit en groente smoothies. In de box zitten altijd 3 verschillende smaken. Heb je specifieke wensen voor bijvoorbeeld de smaak, ingrediënten en kleur van de smoothies? Dan kan je met on contact opnemen. 

 

Smoothiebox

De smoothieboxen van Smoothies op je Werk kan je in verschillende maten bestellen. Zo hebben we een smoothiebox met 6 smoothies, een box met 8 smoothies, een box met 30 en een smoothiebox met 60 smoothies. Deze boxen bevatten 3 verschillende smaken smoothies. Wil je graag een specifiek aantal smoothies? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Jouw eigen branding op de flesjes is ook geen probleem. 

 

Duurzaam

Naast de gezondheid en de smaakbeleving vinden wij het ook belangrijk dat de smoothies zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd. We werken daarom graag met lokale en seizoen producten en de restromen van afgekeurd groente en fruit. Veel fruit wordt weggegooid. Vooral groente en fruit wat ongeschikt is voor directe verkoop in de supermarkt. Dit fruit is wel perfect voor in de smoothies. Wij streven ernaar om onze voedselverspilling tot een nul te reduceren en leveren we onze smoothies in recycled PET flesjes. 

 

Een smoothiebox is dus dé ideale manier om je collega’s te verassen of om jezelf een keer te trakteren op iets lekkers en gezonds. Voor elke gelegenheid is er wel een toepasselijke box, en zo niet? Neem dan contact met ons op. De smoothies worden gekoeld verzonden en tot aan jouw deur bezorgd. Je kan ze een paar dagen bewaren in de koelkast of langer in de vriezer. Natuurlijk kan je ze ook meteen drinken. Vergeet dan niet om de smoothies te schudden en geniet daarna van de lekkere verfrissende smoothie.

Share :
Table of Contents

Word Blogger bij Ons en Deel Je Passie met de Wereld!

Gerelateerde berichten

Lunch op werk

Een goede lunch op het werk gaat veel verder dan alleen het vullen van de

Colostrum kopen

Steeds meer Nederlanders gebruiken het voedingssupplement colostrum voor hun gezondheid. Colostrum is de eerste melk