Juicebar huren bij Shakes on Wheels

Juicebar huren bij Shakes on Wheels

 

Wil je een juicebar huren voor op jouw volgende evenement? Dan zit je bij Shakes on Wheels helemaal goed! Bij Shakes on Wheels huur je al gemakkelijk een juicebar met gezonde juices van vers fruit, groente, kruiden en superfoods. Onze bartenders maken met de beste coldpressed juicers de lekkerste juices live op jouw evenement. 

 

Om onze juicebars perfect bij verschillende evenementen te laten passen hebben we verschillende juicebars te huur. Onze bars hebben verschillende uitstralingen en formaten waardoor er voor elk evenement wel een bijpassende bar is. 

 

Waarom een juicebar?

Een juicebar is super origineel, minder bekend dan een smoothiebar en een gezonde eyecatcher op jouw evenement. Onze juicebars worden mooi aangekleed met vers fruit waardoor de bar een gezonde uitstraling heeft. Ervaren bartenders geven graag en enthousiast uitleg bij alle juices waardoor het een leuke beleving wordt. Onze juices zijn coldpressed en daarom vol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Super gezond dus! Wij stellen samen met jou het perfecte menu samen voor jouw evenement.  

 

Het verschil tussen een juice en smoothie?

Wij maken zowel smoothies als juices live op evenementen. Maar wat is nou precies het verschil en wat is gezonder? Een smoothie maak je met fruit in z’n geheel in de blender. Hier voeg je nog andere (gezonde) ingrediënten aan toe. Wanneer je iets blendt, wordt het wel verpulverd maar verbruik je het voedsel nog steeds in zijn geheel. Dit doe je niet bij juices. Een smoothie heeft door het behouden van de vezels een wat dikkere textuur en vult de maag. Een smoothie kan je ideaal gebruiken als ontbijt, wil je gezond de dag beginnen. Daarnaast is het ook ideaal voor het sporten omdat een smoothie je de extra benodigde energie geeft. 

 

Een juice maak je met fruit en groente in een juicer. Een juicer perst alle vezels uit de groente en het fruit waardoor er een licht puur sapje overblijft. Een juice zit vol vitaminen en mineralen maar vult veel minder dan een smoothie. Juices en smoothies zijn dus beide gezond maar er is wel degelijk een verschil. Zowel een goed vullende smoothie als een lichte juice passen goed in een gezond dieet. Het hangt er alleen van af waar je zin in hebt en wat het eetmoment is. 

 

Werkwijze

Wat kan je verwachten als je bij Shakes on Wheels een juicebar huurt? We bespreken je wensen uitgebreid voorafgaand aan de dag van het evenement. Samen zorgen we er dan voor dat alles tot in de puntjes is geregeld voor het evenement. We bespreken dan ook welke bar het beste bij jouw evenement past en stellen we samen het menu samen. 

Op de dag van het evenement arriveren wij ongeveer één uur voordat we opengaan voor gasten bij jouw locatie. Wij willen dan graag weten waar we kunnen uitladen. Binnen horen we graag waar wij kunnen staan en willen we graag elektriciteit. Wij bouwen dan de bar op en zijn klaar voor de gasten. Na het evenement ruimt onze bartender alles op en houden we nog contact om te checken of alles naar wens was. 

 

Een juicebar is het ideale idee voor als je een gezonde eyecatcher op jouw eerstvolgende evenement wil! Wij komen graag bij jou langs met een van onze prachtig aangeklede juicebar om lekkere verse juices te maken. 

Share :
Table of Contents

Word Blogger bij Ons en Deel Je Passie met de Wereld!

Gerelateerde berichten

Lunch op werk

Een goede lunch op het werk gaat veel verder dan alleen het vullen van de

Colostrum kopen

Steeds meer Nederlanders gebruiken het voedingssupplement colostrum voor hun gezondheid. Colostrum is de eerste melk