Wat zijn aurakleuren precies?

Ieder persoon heeft een eigen aura, compleet met aura kleuren. De aura wordt ook wel het energielichaam genoemd. Het omringt je op armlengte in alle richtingen. Er zijn zeven verschillende lagen, elk met zijn eigen kleur. Je aura kleur is de energie die je afgeeft. Het is een weergave van je humeur en hoe mensen zich om je heen voelen. Het is ook een aanwijzing voor je persoonlijkheid, gezondheid en meer. Sommige mensen hebben misschien hun aura gezien, maar weten niet wat het betekent, terwijl anderen ze niet kunnen zien omdat ze het vermogen niet hebben of nog niet hebben geleerd hoe ze dit moeten doen.

Aura kleuren en hun betekenis

Rood is een kleur die staat voor energie, vitaliteit en passie. Het is de kleur van het eerste chakra (wortelchakra), het element vuur en zon. Rood wordt al eeuwenlang gebruikt om de eetlust te stimuleren en gevoelens van welzijn te bevorderen. Oranje is een kleur van creativiteit, verandering en actie. Het wordt geassocieerd met geluk, optimisme en vertrouwen. Geel is de kleur van de geest en het intellect. Het kan worden geïnterpreteerd als een warme, zonnige kant en een koude, verre kant. Groen is de kleur van genezing, balans en rust. Het vertegenwoordigt het hartchakra, dat wordt geassocieerd met liefde, mededogen en vrede. Blauw is een rustgevende kleur. Het is ook nuttig voor meditatie, studie en genezing. Blauw kan je helpen kalmeren als je je angstig of gestrest voelt. Indigo is een kleur die zich in het blauw-violette deel van het spectrum bevindt. Deze kleur wordt geassocieerd met intuïtie, creativiteit en spiritualiteit. Violet is de kleur van sereniteit, vrede, spiritualiteit en de ziel. Het wordt ook geassocieerd met het derde oog chakra – vandaar dat kalmerende gevoel dat je krijgt als je ernaar kijkt. Het wordt geassocieerd met het kruinchakra omdat het in staat is spirituele mist op te ruimen, zodat we de dingen duidelijk kunnen zien.

Waarom zijn er zoveel verschillende kleuren in één aura?

Er wordt gezegd dat elke kleur een andere laag van je aura vertegenwoordigt. Sommige mensen geloven dat de manier waarop deze kleuren variëren en op elkaar inwerken je emotionele, spirituele en fysieke complexiteit weerspiegelt. Van sommige lagen wordt bijvoorbeeld gezegd dat ze helderder zijn als je levendiger of energieker bent. Als je veel stress, depressief of lichamelijk ziek bent, kunnen sommige lagen dof zijn. Nog iets om rekening mee te houden: een gebrek aan kleur wordt over het algemeen niet als een reden tot zorg gezien. Er wordt gezegd dat kleuren in de loop van de tijd in je aura komen en gaan.

Share :
Table of Contents

Word Blogger bij Ons en Deel Je Passie met de Wereld!

Gerelateerde berichten