Starten met personal training

Je bent al een tijdje aan het sporten, maar het gaat niet helemaal zoals je zelf graag zou willen. Misschien heb je moeite met de oefeningen juist uitvoeren of merk je als je eenmaal weer in de sportschool staat dat je niet helemaal de juiste motivatie hebt. Het kan ook zo zijn dat je vindt dat je nu echt moet gaan beginnen met afvallen, maar dat je niet goed weet hoe. Of misschien wil je wel gewoon trainen om lekkerder in je vel te zitten, maar kun je hier wel wat hulp bij gebruiken. Wat de reden ook is: personal training is altijd een goed idee.

 

Intake

Als je voor personal training kiest of dit in ieder geval overweegt dan begin je altijd met een intake. Deze intake is geheel vrijblijvend. Tijdens de intake wordt er gekeken samen met de trainer naar hoe je levensstijl nu is. Wees eerlijk, je hoeft je hier niet voor te schamen. Een trainer is wel iets gewend en je wil natuurlijk jezelf niet voor de gek houden. Hoe meer jij verzint, hoe lastiger het wordt om je resultaat te behalen. Je gewenste resultaat bespreek je ook tijdens deze intake. Waar wil je echt naartoe werken, wat is je doel? Je gaat samen op zoek naar jouw drijfveer, zodat jij je doel straks echt weet te behalen. De trainer vertelt je daarbij open en eerlijk hoe hij of zij het voor zich ziet en of jouw doel realistisch is. Klinkt het van beide kanten goed en besluiten jullie te gaan samenwerken? Dan is het tijd om te gaan trainen.

 

Trainen

Een training van een personal trainer sluit helemaal aan bij jouw doel. Je kan ervoor kiezen om een keer in de week te komen trainen, maar dit kan ook twee keer zijn. Naast de training van je personal trainer is het van belang dat je zelf ook beweegt iedere dag. Een blokje om is daarbij al genoeg. Een training van een personal trainer is altijd anders. Hij of zij zal je uitdagen en je tot het uiterste laten gaan. Dit kan pittig zijn, maar na de training ben je wel blij dat je het gedaan hebt. Na een aantal weken zie je de eerste resultaten al en dat geeft motivatie om door te gaan.

 

Eten

Naast trainen krijg je ook te maken met een voedingsschema als je start met personal training. Je krijgt een schema dat aansluit bij jouw doel, maar waar je je wel lekker bij voelt. Zo voelt het niet als een dieet, maar als een nieuwe levensstijl. Drink je graag koffie? Blijf dan die ristretto cups van De Koffiejongens kopen en blijf genieten van je kopje koffie. Drink je graag een wijntje? Ook dat kan af en toe, zo lang je maar weet hoe je er verstandig mee moet omgaan. Dat ga je ook leren bij de personal training.

https://dekoffiejongens.nl/ristretto/
Share :
Table of Contents

Word Blogger bij Ons en Deel Je Passie met de Wereld!

Gerelateerde berichten