Tips voor de juiste bh

Tips voor de juiste bh

 

Dat veel vrouwen liever de stad in gaan voor een nieuw t-shirt of een nieuwe broek, dag moge duidelijk zijn. Toch ontkom je er helaas niet aan dat je ook af en toe wat nieuwe lingerie nodig hebt. Dat kan zijn een bh of string. Vaak is de aanschaf van één of meerdere strings niet direct een probleem, maar wanneer het op een bh aankomt, dan wordt de situatie meestal anders. Waar veel vrouwen de voorkeur geven aan het vaak dragen van één of misschien twee bh’s, is het toch verstandig er een aantal meer aan te schaffen. Je zult namelijk altijd zien, dat een bh op de meest ongunstige moment kapot gaat. 

 

Heb je er dan geen één meer in de kast liggen, dan heb je natuurlijk een flinke uitdaging. Bij voorkeur is dat het daarom ook verstandig om minimaal 3 bh’s in je kast hebben liggen. Dit hoeven echt niet allemaal verschillende te zijn. Om je te helpen bij het uitzoeken van een nieuwe bh, hebben we een aantal tips voor je.

 

Kies eens voor iets anders

 

He is natuurlijk heel verleidelijk om gewoon weer hetzelfde type bh te kiezen wat je altijd hebt gehad. Dit is immers lekker vertrouwd en weet je zeker dat het past. Toch is het ook goed om hier eens van af te stappen en eens te kijken hoe iets anders je nu eigenlijk staat. Het kan heel goed zijn, dat een push up bh je vele malen beter staat, dan wanneer je weer een fantasie bh aantrekt. Uiteraard wil dit niet zeggen dat het je niet staat, maar door een keer iets anders te proberen kun je ook direct zien of het wel of niet iets voor je is en kun je op basis daarvan je uiteindelijke beslissing maken.

 

Let op je budget

 

Omdat het kopen van een bh voor veel vrouwen al niet het leukste is wat er is, zien we dat er ook vaak wordt bezuinigd op de aankoop. Het immers voor velen toch alleen een puur noodzakelijk kwaad. Ondanks dat het inderdaad niet zichtbaar is, doe je er goed aan om er rustig de tijd voor te nemen en ook niet op te bezuinigen. Dat geldt voor zowel een normale bh als ook een sport bh met vulling. Je zult namelijk zien, dat wanneer je investeert in een goede bh, je hier niet alleen een stuk langer plezier van hebt, maar het er ook voor zorgt dat je borsten beter uitkomen.

 

Share :
Table of Contents

Word Blogger bij Ons en Deel Je Passie met de Wereld!

Gerelateerde berichten