Het laten uitvoeren van een borstlift

Tijdens een mommy makeover kun je ervoor kiezen om een borstlift uit te laten voeren. Hangende borsten kunnen ontstaan wanneer je ouder wordt. Ook wanneer je veel gewicht verliest kan dit leiden tot hangende borsten. De reden dat een borstlift bij een mommy makeover hoort is omdat ook een zwangerschap kan zorgen voor hangende borsten. Het wordt daarom ook aangeraden om te wachten met een borstlift wanneer je nog een kinderwens hebt. Het is namelijk moeilijk om te voorspellen wat het effect van een zwangerschap zal zijn op de vorm van de borsten. Het is daarentegen geen probleem om na een borstlift borstvoeding te geven.

Wanneer kun je een borstlift laten uitvoeren?

Je kunt dus voor een borstlift kiezen wanneer je last hebt van hangende borsten. Ook wordt een borstlift soms tegelijkertijd met een borstvergroting gedaan. Het toevoegen van een borstlift aan een borstvergroting maakt de operatie echter wel heftiger. Ook zullen er door de borstlift extra littekens ontstaan. In plaats van een borstlift kan er in sommige gevallen ook gebruik worden gemaakt van een prothese. Door deze voor de borstspier te laten plaatsen kan een soortgelijk gelift resultaat worden bereikt. Wanneer je twijfelt wat voor jou de beste keuze zal zijn kun je het beste contact opnemen met een van de dokters van de kliniek.

De verschillende soorten borstliften

Er zijn verschillende soorten borstliften die je uit kunt laten voeren. Tijdens een consult met een dokter zal worden bepaald welke vorm van een borstlift het beste past bij jouw lichaam. De donutlift is een relatief kleinere ingreep waarbij het tepelhof wordt verkleind in combinatie met een kleine lift. Deze operatie kan dan ook worden uitgevoerd met behulp van een plaatselijke verdoving. Bij een borstlift lollypop wordt wel gebruik gemaakt van een narcose. Dit komt omdat dit een uitgebreidere ingreep is waarbij de lift groter zal zijn. Een voordeel van deze lift is daarnaast dat je hierbij minder littekens over zult houden. Tenslotte is er nog een ankerlift, dit is de meest ingrijpende lift van de drie.Share :
Table of Contents

Word Blogger bij Ons en Deel Je Passie met de Wereld!

Gerelateerde berichten