Gezond Web
Image default
Gewichtsverlies

Manieren om er slanker uit te zien

Kleding zal je nooit slanker maken, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat je er slanker uitziet. Een geweldige broek of een shirt kan je er fit en verzorgd uit laten zien, terwijl een slecht passende outfit je onzekerheden benadrukt en je groter doet lijken dan je bent. Als je er slanker uit wilt zien, wordt een zandloperfiguur als de meest slanke vorm beschouwd. Om dit effect in je outfit te creëren, creëer je een illusie van een zandlopervorm met een kokerrok of een top met ruches aan de zijkanten. Vermijd horizontale strepen, waardoor je breder lijkt dan je bent. Als je echter op zoek bent naar iets dat lang meegaat, dan zijn een facelift en andere cosmetische ingrepen het beste.

Krijg een facelift

Een facelift is een chirurgische ingreep die het uiterlijk van het gezicht verbetert. De operatie kan onder plaatselijke of algemene anesthesie worden uitgevoerd en duurt meestal één tot drie dagen in het ziekenhuis, afhankelijk van of je complicaties hebt. Je moet op zoek gaan naar een door het bestuur gecertificeerde plastisch chirurg die uitgebreide ervaring heeft met het uitvoeren van facelifts. Zij geven je realistische verwachtingen en eerlijk advies over de mogelijke resultaten per specifiek geval. Het doel van dit type operatie is om overtollige huid te verwijderen, onderliggende spieren aan te spannen en verzakte gezichtsstructuren terug op hun plaats te tillen, zodat ze er weer jeugdig uitzien. Sommige patiënten kunnen ook kiezen voor andere procedures zoals nekliften of wenkbrauwliften als ze fijne lijntjes rond hun ogen willen verwijderen.

Overweeg liposuctie

Liposuctie buik is een chirurgische ingreep die vet verwijdert uit specifieke delen van je lichaam. Het kan duur, pijnlijk, riskant, gevaarlijk, ineffectief en permanent zijn. De meerderheid van de mensen moet meerdere operaties ondergaan voordat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Draag afslankend zwart

Zwart is een klassieke kleur die het hele jaar door gedragen kan worden. Het is ook een kleur waarin bijna iedereen er goed uitziet, dus het is een gemakkelijke keuze als je niet weet wat je moet dragen. Zwart helpt je er slanker en langer uit te zien omdat het contrasteert met je lichaamsvorm en je er dunner uit laat zien dan wanneer je een andere kleur zou dragen.